Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEMAD Şube Başkanı Ahmet Eraslan: ?Erdek Belediyesi bize haksızlık ve adaletsizlik yaptı?

TEMAD Şube Başkanı Ahmet Eraslan: ?Erdek Belediyesi bize haksızlık ve adaletsizlik yaptı?

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?Biz, hiç kimseyi ayırmaksızın seviyoruz.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?Biz, hiç kimseyi ayırmaksızın seviyoruz. Erdek´in mutluluğu ve huzuru için üstümüze düşen görevi de yerine getirmeye hazırız? dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın, sahil bandında yer alan eski lokallerinden kendilerini çıkarırken, haksız ve adaletsiz bir uygulamaya imza attığına dikkat çeken Eraslan, şunları söyledi:
?Belediye Başkanlığı, bizimle birlikte aynı konumda bulunan Şehir Kulübü lokalinin de tahliyesi için aynı gün imza atmıştı. Biz, kendi olanaklarımızla yaptığımız o yeri, bir hafta içinde yine kendimiz yıkarak, kirayla tuttuğumuz bir başka yere taşındık. Ancak, Şehir Kulübü lokali hâlen aynı yerde hizmetini sürdürüyor. Biz, onların da çıkarılmasını istemiyoruz. Sadece uygulanan çifte standart ve adaletsizliğe dikkat çekiyoruz. İsterdik ki, şu anda bulunduğumuz yerde Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı, bizi ziyaret etsin ve hatırımızı sorsun. Herhalde yoğun işleri nedeniyle gelemiyor.?
Ülkemizin bugün büyük birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunun altını çizen TEMAD Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?Sivil toplum örgütü olarak bu konuda üstümüze düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getiriyoruz? diye konuştu.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı