Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan: Erdek'in huzur ve mutluluğu için biz de elimizden geleni yapıyoruz”

TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan:  Erdek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, Erdek'te yaşayanların mutlu ve huzurlu olmaları için biz de olanaklarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, Erdek'te yaşayanların mutlu ve huzurlu olmaları için biz de olanaklarımız ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız” dedi. 
1941 yılında Amasya Taşova'da doğup, eşi Erdekli olan Eraslan, 23 yıldan beri yaşadığım Erdek'i çok seviyorum” diye konuştu.
TEMAD Erdek Şubesi yönetiminde daha önce de görev yaptıktan sonra 2008 yılında başkanlığa getirildiğini, halen şubelerine 67 emekli astsubay ve 22 fahri üyenin kayıtlı bulunduğunu vurgulayan Eraslan, şunları söyledi:
Biz, kamu yararına çalışan bir dernek konumundayız. Kesinlikle partiler üstüyüz. Üyelerimizin, aylık 10 liralık aidatlarıyla ayakta kalmaya ve Erdek'imize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Her yıl, 20-50 arasında ilköğretim öğrencisine giysi alıyoruz. Toplumun her kesimine eşit uzaklıktayız. Dernek olarak hiçbir borcumuz yok. Bunun yanı sıra üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Üç yıl içinde, toplam 1600 üyemizi, İstanbul'da anlaştığımız bir göz hastanesine götürerek, ücretsiz göz muayenesi olmalarını sağladık. Bölgemizdeki diğer şubeler de bu hizmeti veriyor. Bölgemizde, üç yıl içinde toplam 5 bine yakın üyemize bu hizmet verilmiştir.”     Erdek'te yaşayıp da, derneklerine üye olmayan tüm astsubayları üye olmaya çağıran TEMAD Erdek Şube Başkanı Eraslan, şöyle konuştu:
Erdek'te yaşayıp, hâlâ üyemiz olmayan arkadaşlarımızı da üye olup, bize destek vermeye davet ediyoruz. Biz, Erdek'in yararına olacak her hizmetin yanındayız. Bu nedenle de yaşadığımız aksaklıkları, ilgili makamlara bildiriyoruz. Erdek'in huzurlu ve güzel bir ortam içinde bulunması  için üstümüze düşen her görevi yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Güzelliklere ulaşmada sevginin çok önemli olduğuna inanıyoruz.  Bizden destek istendiğinde, başta belediyemiz olmak üzere herkese Erdek adına herkese yardımcı olmaya hazırız.”
İlçede 1993 yılında kurulup, hâlen Ahmet Eraslan'ın başkanlığında hizmet veren TEMAD Erdek İlçe Yönetim Kurulu'nda ikinci başkanlığı H. Hüseyin Kurdoğlu, sekreterliği Birol Özen, muhasipliği Ramazan Korkmaz yürütürken, Taner Topçu ise üye ve lokal müdürü olarak görev yapıyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli