Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEMAD Erdek şubesi yeni yılın ilk yemeğini verdi

TEMAD Erdek şubesi yeni yılın ilk yemeğini verdi

Türkiye Emekli Astsu-baylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi yeni yılın ilk yemeğini verdi.

Türkiye Emekli Astsu-baylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi yeni yılın ilk yemeğini verdi.
TEMAD Erdek İlçe Başkanlığı, 2013 yılının ilk yemekli toplantısında dernek üyeleri ile ilçe dernek lokalinde bir araya geldi. 
Geniş bir katılımın olduğu yemekte konuşan TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan, 2012 yılında yaptıkları faaliyetleri anlattı.
2013 yılında da yapmayı planladıkları faaliyetleri katılımcılarla paylaşan Eraslan, dernek olarak yapmayı düşündükleri sosyal projeler üzerinde görüşlerini üyeleri ile paylaştı.
TEMAD Başkanı Eraslan, 2012 yılını değerlendirirken özellikle Erdekli vatandaşlar için dernek olarak göz sağlığı üzerine yapılan çalışmaları hatırlatarak, bu konuda vatandaşlarımızdan tamamına yakınından büyük bir övgü aldıklarını ve bunun için çalışan emeği geçen tüm üyelere teşekkürlerini sundu. 
Baştarafı Sahife 1`de
Eraslan, buradan aldığımız övgüye dayanarak bu kez Edremit`te bulunan bir özel hastane ile irtibata geçtiklerini belirtip, bu konuda da başlatacağımız çalışmalardan memnun olmasını arzu ettiğimiz vatandaşlarımızın desteği ile zaman ve imkan bulduğumuzda çalışmalarımızı sürdürmeyi düşünüyoruz şeklinde konuştu.
Eraslan, 2013 yılı içinde üyelerle birlikte yurt içinde geziler yapmayı planladıklarını kaydedip, "Örneğin Mayıs sonlarında bir Karadeniz gezimiz olacak. Ardından Bolu ve dolayları ile Çanakkale`yi düşünüyoruz. Konuşmasını kamu yararına çalışan bir dernek olarak Erdek`te bulunan diğer kurum ve kuruluşlarla beraber sivil toplum dernekleri ile iyi ilişkiler kurarak topluma faydalı olabilmenin inancını taşıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı