Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TEMAD üyelerini bilgilendirdi

TEMAD üyelerini bilgilendirdi

TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan dernek lokalinde düzenlediği toplantıda son bir aylık çalışmalarını üyeleriyle paylaştı.

TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan dernek lokalinde düzenlediği toplantıda son bir aylık çalışmalarını üyeleriyle paylaştı. İlçede göz sağlığı konusunda sorun yaşayan dernek üyesi olan olmayan bir çok vatandaşı yaklaşık 2 aydan bu yana tedavileri yapılmak üzere derneğin imkanlarıyla İstanbul Kartal`da göz sağlığı konusunda hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşuna götürdüklerini açıklayan Eraslan, 500`ü aşkın üye ve vatandaşın göz muayenelerinin yapılmasına öncülük ettiklerini anlattı.
Bu konuda kendilerine bugüne kadar en küçük bir şikayet gelmediğinin altını çizen Eraslan devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü: "İkinci konumuz ilçede ikamet eden Kore gazimiz İhsan Çalışkan ağabeyimizle ilgilidir. Yaptığımız çalışmalar sonrası kendisini Erdek Ticaret Odasına ait ambulansla Balıkesir Yaşlılar yurduna naklettik. Her türlü sağlık imkanının bulunduğu bir yurtta bundan sonraki hayatının devam ettirmesinin her yönden iyi olacağını düşünüyoruz."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı