Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TEMADdan Başkan Aysana ziyaret

TEMADdan Başkan Aysana ziyaret

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysana geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün, belediye başkanı Aysanın konuğu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Erdek Şubesi Başkan ve yöneticileri oldu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün, belediye başkanı Aysan`ın konuğu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Erdek Şubesi Başkan ve yöneticileri oldu.
Erdek Belediye Başkanı Aysan`ı makamında ziyaret eden TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Erarslan, Eylül  ayında başarı bir şekilde kalp ameliyatı olan belediye başkanını, yeniden aralarında görmekten çok mutlu olduğunu söyledi.
TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Erarslan`a, kendisine yaptığı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Aysan, TEMAD`ın yaptığı çalışmaları çok yakından takip ettiğini belirtti.
TEMAD`ın bu yıl içinde başlatıp devam ettiği göz sağlığı taraması çalışmalarından dolayı çok önemli bir hizmete imza attıklarını dile getiren Aysan, 1000`in üzerinde vatandaşın göz sağlığı taramasından geçirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.
TEMAD`ın kıt bütçesine rağmen, ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye ayni yardımda bulunulduğunu basından öğrendiğini ifade eden Aysan, Erarslan`ın başkanlığındaki TEMAD Erdek Şubesinin çalışmalarını övgüye değer bulduğunu ve bu çalışmaların devam etmesini istedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli