Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TEMADın kuruluşunun 29. yıldönümü kutlandı

TEMADın kuruluşunun 29. yıldönümü kutlandı

Türkiye Emekli Astsubaylar (TEMAD) Derneği Erdek Şubesi, TEMADın kuruluşu ile 2. Dünya Astsubaylar Gününü törenlerle kutladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar (TEMAD) Derneği Erdek Şubesi, TEMAD`ın kuruluşu ile 2. Dünya Astsubaylar Günü`nü törenlerle kutladı.
Dünyada ve Türkiye`de çalışan ve emekli olan astsubayların, yılda bir gün de olsa kendilerini özel hissetmelerini sağlamak, mesleklerine bağlılıklarını pekiştirmek ve yalnız olmadıklarını hatırlatmak amaçlarıyla kabul edilen 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü ilçemizde kutlandı.
Aynı zamanda, kısa adıyla TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubayları Derneği`nin de kuruluşunun 29. yıldönümünün kutlandığı tören Cumhuriyet Meydanı`ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.       
TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan`ın başkanlığında gerçekleşen törende Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Çelenk sunumunun ardından TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri dernek lokaline geçti.
Törenin ikinci bölümü dernek lokalinde, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı`yla devam etti. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Ahmet Eraslan`ın, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmayla son bulan törenden sonra astsubaylar, TEMAD Erdek lokalinde verilen resepsiyonda tören sonuna kadar sohbet ettiler.
MHP Heyeti TEMAD`ta
MHP Erdek İlçe Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TEMAD`ın kuruluşunun 29. yıldönümü kutlamaları için düzenlenen resepsiyona katılmak üzere dernek lokalini ziyaret edip, Başkan Eraslan ve yönetimini kutladı.  
AK Parti heyeti TEMAD`ta
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile birlikte katıldıkları Turan Köyünde vefat eden bir vatandaşın cenaze namazına katıldıktan sonra geldikleri Erdek`te, TEMAD`ın kuruluşunun 29. yıldönümünü için verilen resepsiyona katıldılar.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Lokalinde düzenlenen resepsiyona katılarak destek veren, Erdek AK Parti heyeti, TEMAD Erdek Şubesi Başkanlığı`nı yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı kutlayıp, nice 29 yıllara ulaşmasını temenni ettiklerini bildirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli