Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Temiz bir Erdek için biraz duyarlılık

Temiz bir Erdek için biraz duyarlılık

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, temiz bir Erdek için çalışma yürüttükleri hatırlatıldı.

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, temiz bir Erdek için çalışma yürüttükleri hatırlatıldı.
Çöp konteynerlerinin çevresine vatandaşlarca bırakılan çöp dahil her çeşit atıkların görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlığımızı da tehdit edebileceği uyarısı yapıldı.
Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından her gün belirli saatlerde rutin olarak boşaltılıp temizlenen çöp konteynerlerinin dışına sorumsuz kişilerce bırakılan çöp vs. atıkların insan sağlığına zarar verebileceği kaydedildi.
Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görev-lileri yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: 

?Kurumumuza bağlı ekiplerin çöp alım işlemlerini aksatmadan yapabilmeleri için çöplerinizi konteynerlerinin içine atmanızı hatırlatır, moloz, ev eşyası vb. atıkları çöp konteynerlerinin etrafına atmamanızı rica ederiz. Atılan atıklar hem insan sağlığına zarar vermekte, hem de çevre açısından tehlike oluşturmaktadır. Görsel kirlilikte oluşturan atıkları atanlar tespit edildiklerinde haklarında cezai işlem uygulanacaktır.?
Haber Merkezi



İsmail YALÇIN
16.10.2017 13:09:05
Yağcı,kondu motel arkası,Baykal MARKET önü ve GÜN Sitesi önü tam Ocaklar ile diğer yerlere giden yolun bitişiği.!Burası çöp yığını ile dolup taşmakta ve mevcut sahipsiz hayvanlar tarafından da karıştırılarak sağa-sola saçılmakta ve halk sağlığını olumsuz yönde yeterinden çok teklikeli olmaktadır.Bura ilçemizi ziyarete gelenlerin ilk gördüğü manzara bu olmaktadır.Lütfen bu konteynırlar buradan alınıp eski yerine yada daha uygun bir yere konulması kaçınılmazdır ilçemiz bakımından.Ayrıca sağlığa tehlikeli olduğu kadar.!Görüntü kirliği inanın dayanılacak gibi değil.Başta Belediye başkanı olmak üzere çalışan tüm personele sağlık ve endişesiz çalışmalar dilerim.İsmail YALÇIN,Emekli eski yalova İl Emniyet Müdürü ve Bursa teftiş kurulu eski BÖLGE Başkanı.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli