Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Temizlik işçilerini görünmez kahramanlar ilan etti

Temizlik işçilerini görünmez kahramanlar ilan etti

MHPli Belediye Başkanı Ok, temizlik personeli ile buluştuğu kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada, temizlik işçilerini görünmez kahramanlar olarak ilan etti.

MHP`li Belediye Başkanı Ok, temizlik personeli ile buluştuğu kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada, temizlik işçilerini görünmez kahramanlar olarak ilan etti.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
Savaştepe Karayolu üzerinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Başkan Ok`un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Aktaş ve Temizlik İşleri personeli katıldı. 
Personelin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ve yaklaşık 200 personelin katıldığı kahvaltıda Başkan Ok, işçilerle sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kahvaltı öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ok, "Şehirler, medeniyetlerin aynası, medeniyetlerin aynası da o şehrin temizliğidir. Sizler, şehrimizin temiz olması için çalışan görünmez kahramanlarsınız. Allah sizlere güç, kuvvet, ailelerinize de sağlık ve mutluluk versin" dedi. Kahvaltı sonrasında yapılan toplu duanın ardından Başkan Ok, işçilere kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı. Kahvaltı öncesinde ise temizlik personeline yeni iş kıyafetleri dağıtıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli