Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Temizlik İşleri personeli eğitimde geçti

Temizlik İşleri personeli eğitimde geçti

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri personeline eğitim verildi.

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri personeline eğitim verildi.
Edremit Belediyesi’nde görev yapan temizlik işleri personeline katı atıkların toplanması, ayrıştırılması ve tıbbi atıkların toplanması konularında eğitim verildi.
Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli personele Çevre Mühendisi Sefa Taç, tarafından katı atıkların toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşüme kazandırılması ve tıbbi atıkların toplanması konularında bilgi verilirken, personelin üzerine düşen görev ve sorumluluklar slayt gösteriler eşliğinde detaylı olarak anlatıldı.
Eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, başta iş sağlığı ve güveliği olmak üzere personelin görev alanları ile ilgili eğitimlerin devam edeceğini söyledi.
Saka, evsel atıkların düzenli olarak toplanmasının yanında ayrıştırılarak ekonomiye geri kazandırılmasının çok önemli olduğunu kaydederek, “Ambalaj atıkları yönetim planını uygulamaya koyduk. Diğer atıklarında ekonomiye kazandırılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli