Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

TEMPO Sürücü Kursu açıldı

TEMPO Sürücü Kursu açıldı

Erdek hükümet Caddesi üzerinde hizmete açılan TEMPO Özel Sürücü Kursu, yeni binası ve fiziki yapısıyla kursiyerlerini ağırlıyor.

Erdek hükümet Caddesi üzerinde hizmete açılan TEMPO Özel Sürücü Kursu, yeni binası ve fiziki yapısıyla kursiyerlerini ağırlıyor. Kuruculuğunu Hüseyin Gören`in yaptığı TEMPO Sürücü Kursunu açma amacı Erdek ve çevre halkının hak ettiği ve layık olduğu hizmeti uygun rakam ve uygun ödeme koşullarıyla sunabilmek olarak açıklandı.
Bizim hedefimiz gerek tesis, gerek işletme, gerekse eğitim açısından bu güne kadar sunulmayanları sunmak ve kurumsallaşabilmektir şeklinde konuşan Gören, "Gerekli ilgi ve eğitim verilmesi halinde direksiyon öğrenemeyecek kişi yoktur kanısındayız. Tempo Sürücü Kursu`nu tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn ettiğimize inanıyoruz. Gereksinim duyacağımız tüm araç gereç ve ders malzemelerimizi teknoloji ve yenilikleri göz önüne alarak en iyiyi ve en güzelini kullandık ve meslek sektörümüzde eksik kalan güler yüzümüzü ve misafirperverliğimizi de ekledik. Amacımız kesinlikle bilinçsiz belge dağıtmak değildir, amaç belgeyi ve eğitim donanımını da birlikte sunmak, araç kullanabilen, trafik, ilkyardım ve motor konusunda da yeterli bilgiye sahip kursiyerler yetiştirmek" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli