Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Terörü lanetliyoruz!

Terörü lanetliyoruz!

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Türkiye´yi yasa boğan İstanbul´daki terör saldırısını lanetlediği mesajında, kenetlenme çağrısında bulundu. BGC´nin mesajı şöyle:

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Türkiye´yi yasa boğan İstanbul´daki terör saldırısını lanetlediği mesajında, kenetlenme çağrısında bulundu.
BGC´nin mesajı şöyle:
İstanbul Atatürk Havalimanı´nda yaşanan 10´u yabancı uyruklu, 41 insanımızın hayatını kaybettiği alçak terör saldırısını lanetliyoruz.
Masum insanları hedef alan hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
Artan terör olaylarını büyük bir üzüntü ile izleğimiz gibi, terörün dini, milleti, ırkı ve vatanı olmadığını da artık düryanın görmesini istiyoruz.
Türkiye´yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır.
Türkiye´nin tek yürek teröre karşı dimdik duracağına olan inancımızla, teröre ve teröristlere destek verenleri kınıyoruz.
Türkiye, milletiyle omuz omuza bu karanlık dönemi de aşacaktır.
BALIKESİR GAZETECİLER CEMİYETİ



Anahtar Kelimeler: Terörü lanetliyoruz
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı