Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TFF Garanti Plaj Futbolu Erdek etabı başladı

TFF Garanti Plaj Futbolu Erdek etabı başladı

TFF Garanti plaj futbolu Erdek Etabı geçtiğimiz gün Erdek-Çuğra plajında saat 16:00da start aldı.

TFF Garanti plaj futbolu Erdek Etabı geçtiğimiz gün Erdek-Çuğra plajında saat 16:00`da start aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan turnuvanın, ilk konuşmasını TFF temsilcisi Serkan Görgülü yaptı. 
Görgülü, 3 gün boyunca 12 maçın oynanacağı turnuvada birinci gelen takımın Türkiye şampiyonasına katılacağını, 2. ve 3. gelen takımlar ile en golcü sporcu ve en centilmen oyuncuya ödüllerin verileceği turnuvanın centilmence başlayıp centilmence sonuçlanmasını temenni etti.
Görgülü`nün, konuşmasının ardından Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan söz aldı.
Konuşmasına, plaj futbolunun Erdek`te geleneksel hale getirildiğini belirten Başkan Aysan, plaj futbolu turnuvasının Erdek turizmine olumlu katkı yapacağı inancını taşıdığını açıklayıp böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçede yapılmakta olan turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek, turnuvada hak eden takımın şampiyon olmasını diledi.
Kaymakam Kaygısız`ın konuşmasının ardından oyunlar için start verildi
Turnuvanın başlama vuruşunu Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan birlikte yaparken başlama vuruşu için ilk düdüğü MHK eski başkanı Mustafa Çulcu yaptı. Bursa bölgesinden Aşkın Değirmenci, Cengiz Korucu, Mehmet Bulut ve Bahadır Özekici hakem dörtlüsü yönetecek. Gönen Özsu, Çınaraltı, Belgin, Arkadaş Boya, Genç Erdekliler, Agrigento Otel ve Erdekspor takımlarının mücadele edeceği bu etapta, 3 gün boyunca toplam 12 maç oynanacak.
İlk maç Genç Erdek`liler ile Gönen Özsu arasında oynandı ve ilk maçı iyi bir oyundan sonra Gönen Özsü 9-3 kazandı.
Turnuvada maçların yönetimini Bursa bölgesinden Aşkın Değirmenci, Cengiz Orucu, Mehmet Bulut ile Bahadır Özekici yapıyor. 
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli