Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TGK Başkanı Kolaylı´dan gazetemize ziyaret

TGK Başkanı Kolaylı´dan gazetemize ziyaret

Türkiye Gazeteciler Konfede-rasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı Erdek´e gelerek gazetemizi ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Konfede-rasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı Erdek´e gelerek gazetemizi ziyaret etti.
Konfederasyon Başkanı Kolaylı ay sonunda yapılacak olan temsilcilik seçimlerinde destek istemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, BİK Genel Kurulu´nda mahalli gazeteler, gazeteciler ve meslek örgütleri için azim ve kararlılıkla büyük bir mücadele yürüttüklerini söyledi. 

Gazetemiz sayfa sekreteri Taygun Ertan´la sohbet eden Başkan Kolaylı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken 30-31 Ocak´ta Ankara´da, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonuyla Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu´na Anadolu Gazete Sahipleri Temsilci seçimi için destek istedi. Kurum´un İstanbul-Ankara ve İzmir´e dönük yüzünü Anadolu´ya çevirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kolaylı, ?Bu güne kadar sizlerden aldığımız destek ve güçle, BİK Genel Kurulu´nda; mahalli gazetelerimiz, gazetecilerimiz ve meslek örgütleri için azim ve kararlılıkla büyük bir mücadele yürüttük. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir´e odaklı basın derneklerine yardım ne mutlu ki 81 ilimize genişletildi. Bu tam anlamı ile bir devrimdir. Denetleme kurullarında yerel gazetecilerin üye olmasını sağladık. Anadolu´da ayak basmadığımız yer kalmadı. Nerede ise her yıl tüm Türkiye´yi gezdik, meslektaşlarımızla birlikte olduk. Sizlere en fazla bir telefon yakınlığında bulunmaktayız. Her üç temsilciniz olarak ömrümüz gazetecilikle geçti.? Dedi.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyon Başkanı Nuri Kolaylı yapılacak olan seçimlerde bir kez daha destek istediklerini söylerken, ?Bu ayın sonunda Ankara´da, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu´na Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcilik seçimleri yapılacak. Bu seçimde sizlerin desteğine yeniden talibiz.? Diye konuştu. Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli