Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

THK 89 yaşında

THK 89 yaşında

Türk Hava Kurumunun(THK) 89. kuruluş yıldönümü Bandırmada da kutlandı. Mehmet Kalelinin başkanlığındaki THK Bandırma ilçe yöneticileri önce, Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk koyup, saygı duruşunda bulundular. Ardından, Şube Başkanı Kal

Türk Hava Kurumu`nun(THK) 89. kuruluş yıldönümü Bandırma`da da kutlandı. Mehmet Kaleli`nin başkanlığındaki THK Bandırma ilçe yöneticileri önce, Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk koyup, saygı duruşunda bulundular. Ardından, Şube Başkanı Kaleli, basın toplantısı düzenledi. Kaleli, kurumun genelde ve yereldeki çalışmaları hakkında bilgi verirken, şunları söyledi:
"Biz, Bandırma Şubesi olarak bu çok yanlı ülke görevinde değerli hemşehrilerimizin büyük yardım ve desteğini genel başkanlığımıza iletme görevini yürütüyoruz. Buna bağlı olarak da kurumumuzun, her birine birkaç satırla değindiğimiz büyük ödevlerini sizlere tanıtmaya çalışıyoruz. Türk Hava Kurumu`na `İSTİKBAL GÖKLERDEDİR` buyruğunu veren önderimizin öngördüğü büyük hedeflere yaklaştığımızı hissediyoruz. Daha çok maddi ve manevi desteğinizle Ata`mızın işaret ettiği hedeflerimize uçmayı sürdüreceğiz."
Belediye Başkanı Sedat Pekel de konuşmasında, Türk Hava Kurumu`nun önemine dikkati çekerken, "İçinde bulunduğumuz ortamda bu kurumumuzun önemi daha belirgin şekilde ortaya çıkıyor. İktidar, başta THK olmak üzere Atatürk`ün kurduğu kurumları hedef alarak ortadan kaldırmaya çalışıyor. Ancak, THK olarak gençlere, havacılığı daha çok sevdirmek ve kurumun gerçekleştirdiği çalışmaları daha iyi anlatmak zorundayız" dedi.
THK Bandırma Şubesi`nin 89. yıl kutlamasına Bandırma 6. Ana Jet Üssü`nü temsilen Personel Binbaşı Ersan Varyemez de katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı