Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

THK Yetkiyi Aldı

THK Yetkiyi Aldı

THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, tüm Türkiye'de fitre ve kurban derisi toplama yetkisini aldıklarını açıkladı.

THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, tüm Türkiye'de fitre ve kurban derisi toplama yetkisini aldıklarını açıkladı.
Memişler, yaptığı açıklamada konuya ilişkin şunları belirtti: Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından alınan izin ile şube başkanlıkları aracılığıyla tüm Türkiye'de fitre ve kurban derisi toplama yetkisi alınmıştır.
Bu yetki çerçevesinde Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanlığı olarak şubemiz tarafından görevlendirilmiş gönüllü çalışanlarımız aracılığı ile halkımızı ziyaret ederek fitre zarflarını ulaştırıyoruz. Sizlerin bağışları ile ücretsiz havacılık kursları, ücretsiz hava ambulans hizmetleri, yangın söndürme uçakları ile orman yangını söndürme hizmetleri sürdürülmektedir.
Ayrıca Türk Hava Kurumu Üniversitesi tüm havacılık branşlarında eğitim vererek ülkemize havacılık personeli yetiştirmekte, gençlerimize havacılığı aşılamaktadır. Bandırma şube başkanlığı olarak sizlere ulaştırdığımız fitre zarfları gönüllü çalışanlarımız aracılığı ile sizlerden toplanacaktır.
Siz değerli Bandırmalıların Atatürk'ün İstikbal Göklerdedir.” hedefi ile kurmuş olduğu kurumumuza daha önceki yıllarda vermiş olduğu desteği arttırarak sürdüreceğine emin olduğumuzu belirtir, mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli