Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

THK´DAN MİRZA´YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

THK´DAN MİRZA´YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

THK Bandırma Şubesi temsilcileri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesi Başkanı Varol Memişler ziyarette yaptığı konuşmada 1-2 Ekim´de Bandırma´da yapılan Türkiye 2 Metre Planör Şampiyonasının 3. Ayağını başarıyla bitirdiklerini söyledi.
Türkiye´nin farklı bölgelerinden gelen yaklaşık 35 yarışmacının hem Bandırma´yı hem de uçuş alanını çok beğendiklerini belirten Memişler, ?Dünya şampiyonasına katılan yarışmacılarımız Bandırma uçuş pistinin dünyadaki en güzel pistlerden biri olduğunu söylemesi bizi ilerleyen yıllarda Dünya Şampiyonasını Bandırma´da düzenlemek için fikir verdi. Bu konuda çalışmalara başlayacağız. Şampiyonada kurumumuza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle bizler de daha güzel organizasyonlar düzenleyebileceğiz. Şahsınıza ve belediyemize teşekkür ediyoruz.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ise, Başkomutan Atatürk´ün ?İstikbal Göklerdedir? sözünü hatırlatmasında sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: ?THK´nun Bandırma´daki çalışmalarını beğeniyor ve takdir ediyorum. Türkiye Şampiyonasından sonra Dünya Şampiyonluğuna Bandırma´nın ev sahipliği yapması kentimiz adına güzel olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: MİRZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu