Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ticaret Bakanı Pekcan, Balıkesir´de

Ticaret Bakanı Pekcan, Balıkesir´de

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Balıkesir´de Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Balıkesir´de Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Vali Yazıcı ve kent protokolü tarafından valilik bahçesinde karşılanan Bakan Pekcan, daha sonra şeref defterini imzaladı.
Bakan Pekcan, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Yazıcı ile bir süre görüştü.
Ziyaret sırasında Bakan Ruhsar Pekcan´a, ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan´ın, programları dâhilinde Türkiye´yi Doyuran İl Balıkesir´e geldiğini, büyük bir nezaket örneği olarak Valiliğimize de ziyarette bulunduğunu, bu anlamda şahsı ve Balıkesirliler adına teşekkür etti.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan´a Balıkesir´i anlatan Vali Yazıcı, "İlimiz, verimli toprakları, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yönünden zengin bir yapıya sahiptir. Turizm açısından şehrimizin; doğa turizmi, kültür ve tarih turizmi ile termal turizm alanlarında önemli potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Balıkesir ve ilçeleri termal kaynak zenginliğinin yanı sıra fiziksel ve kimyasal bileşimleri açısından ülkemizin üstün nitelikli şifalı suları arasında yer almaktadır." dedi.
Bakan Pekcan Vali Yazıcı ile birlikte Balıkesir´de ticaret erbabının durumu, beklentileri ve yapılanlara ilişkin değerlendirmelerde bulunduktan sonra, Balıkesir´deki diğer programlara katılmak üzere Valilikten ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli