Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ticaret Bakanı´ndan Büyükşehir Belediyesi´ne ziyaret

Ticaret Bakanı´ndan Büyükşehir Belediyesi´ne ziyaret

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu makamında ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu makamında ziyaret etti.
Bakan Pekcan Başkan Zekai Kafaoğlu, Genel Sekreter Mustafa Küçükkapdan, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları tarafından belediye binası önünde karşılandı.
Daha sonra Başkan Kafaoğlu Bakan Pekcan´a 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı fotoğrafı önünde anıt ile ilgili bilgiler verdikten sonra ardından anı defterini imzaladı.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan´ı Balıkesir´de ağırlamaktan, misafir etmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Kafaoğlu, Balıkesir´de esnaf ve sanatkârın önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Balıkesir´in tarım şehri olduğunu, Türkiye´yi doyuran il olduğunu hatırlatan Kafaoğlu, Balıkesir´in doğal zenginliği olan bir yapıya sahip konumda olduğunu ifade etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kafaoğlu, günün anısına Bakan Pekcan´a Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen doğal ürünlerin yer aldığı hediye takdiminde bulundu.
Ziyarette Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de hazır bulundu. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli