Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ticaret Odası Başkanı Kocaman:

Ticaret Odası Başkanı Kocaman:

Odamız üyelerinin sağduyularını kullanarak, en iyi meclisi seçeceklerine inanıyorum

Bandırma Ticaret Odası`nda meclis ve yönetim kurulu seçimleri yaklaşıyor. Oda başkanı Osman Kocaman, seçimlerde tüccar ve sanayicilerin, oy kullanırlarken,sağduyularının ve  vicdanlarının sesini dinleyerek hareket edeceklerine inandığını vurgularken, şu değerlendirmede bulundu:
"Başkanlığımdaki Bandırma Ticaret Odası`nın nereden nereye geldiği,Türkiye`de,TOBB camiasında ve uluslararası platformlarda Bandırma`mızı nasıl temsil ettiği ve şehrimizin gelişimine kattığı vizyonu kamuoyunun takdirine bırakıyorum tabiî ki. Bütün bunlar bir ekip çalışmasıyla oldu ve benden sonra da aynı anlayışla devam etmesi doğru olur. Bu hizmet çıtasının daha da yukarıya çekilmesi ve varolan projelerin sürdürülmesi  için yine uyumlu bir ekip çalışması gerekmektedir. Seçimde, oy kullanmak için sandık başına gelecek üyelerimizin, her çeşit baskı ve hesaptan uzak şekilde, kalpleri ve vicdanlarıyla baş başa, Odamızın başarı çıtasını daha da yükseğe taşıyacak meclis üyeleri için sağduyularıyla  oy kullanacaklarından,tercihlerini doğru yapacaklarından kuşku duymuyorum."
Seçimler 26 Şubat`ta
Bandırma Ticaret Odası`nın meslek komiteleri ve meclis üyeleri için seçimler, 26 Şubat 2013 günü yapılacak. Her iki seçim için de tek oy pusulası kullanılacak. Seçime, 12 meslek grubu katılacak. 5 Mart 2013 günü ise meclis üyeleri, kendi arasından Oda Yönetim Kurulu`nu seçecek. Yaklaşık 1600 üyesi bulunan Bandırma Ticaret Odası`nda kaç üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu, listelerin, 5 Şubat 2013 günü, İlçe Seçim Kurulu`na teslim edilmesinin ardından ortaya çıkacak. Buna paralel şekilde, seçimde yeni meclis ve yönetim kurulunun kaç kişiden oluşacağı da belirlenecek.
Bandırma Ticaret Odası`nda hâlen mecliste 31, yönetim kurulunda ise 9 kişi görev yapıyor.
Bandırma Ticaret Odası`nda eğer meclise seçilirlerse şu anki Yönetim Kurulu Başkanvekili Nihat Yazıcı ve meclis üyesi Mehmet Kılkışlı`nın yönetim kurulu başkanlığı için yarışmaları bekleniyor.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli