Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ticaret Odası yönetiminden, Kaymakam Kaygısıza ziyaret

Ticaret Odası yönetiminden, Kaymakam Kaygısıza ziyaret

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, ETO Meclis Başkanı Halukcan Turan ve yöneticilerden oluşan heyet, ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısızı makamında ziyaret etti.

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, ETO Meclis Başkanı Halukcan Turan ve yöneticilerden oluşan heyet, ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız`ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Erdek Ticaret Odası seçimi sonrası Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, yeni yönetimi kutlamak üzere Erdek Ticaret Odası`na ziyarette bulunmuştu.
Erdek Ticaret Odası yöneticilerinin, Kaymakam Kaygısız`a yaptığı ziyaretin nedeni iade-i ziyaret olarak açıklandı.
ETO Yöneticileri, Kaymakam Kaygısız`a ilçedeki ticari gelişmeleri anlatarak genel bilgiler verdi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Kaygısız ise, "Erdek gerçekten çok güzel bir ilçe. Beldeleri ve köylerini de kattığımızda dünyanın eşsiz güzellikleri ve tarihi ile göz kamaştırıyor. Bu ilçeyi el birliğiyle sorunsuz bir hale getirmek için başlattığımız çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. İlçemizin ticareti de önemli bir konu. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum. Kaymakamlık makamı olarak üzerimize düşen her türlü katkıyı sağlayacağımızdan emin olunuz" dedi.
Erdek Kaymakamı Kaygısız`a yapılan ziyarette, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ile ETO Meclis Başkanı Halukcan Turan`a, ETO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burhan Karışık, Yöneticilerden Mehmet Şensoy, Nazmi Esen ile Cüneyt Süren eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı