Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TİP Balıkesir Milletvekili adayları Bandırma’da

TİP Balıkesir Milletvekili adayları Bandırma’da

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Balıkesir Milletvekili adayları, Bandırma’ya geldiler.

TİP Balıkesir birinci sıra adayı, tiyatro ve sinema oyuncusu Serhat Süha Özcan, ikinci sıra adayı Müge Okur ve dördüncü sıra adayı, Bandırmalı Şerife Sevim Şenel, 14 Mayıs seçiminden başarılı bir sonuç elde edeceklerini belirttiler.
Serhat Süha Özcan, “Bugün, parlamentomuzun sosyalist sol ve dinamiklere ihtiyacı var. Korku duvarını yıkmak zorundayız. Bunu yapmak için de TİP’in yapacağı sert söylemli, sıkı muhalefete ihtiyaç var. 4 kişilik TİP Milletvekilinin, TBMM’de yaptığı muhalefetle meclisi salladığını görüyoruz. Bu seçimde meclise en az 20 milletvekili ile girerek, çok daha güçlü şekilde muhalefet yapmak istiyoruz” dedi.
Balıkesir’de, en az iki milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirten Özcan, şunları söyledi:
“Vatandaşlarımız, mutlaka sandığa giderek oylarını kullansınlar. Oy, insanın vicdanıdır. Vatandaşlarımızdan, oylarını dürüstlükten yana olan partimiz için kullanmalarını istiyoruz. Bu dönemde, parlamentoda sosyalistlerin ağırlıklı olarak bulunmaları büyük önem taşıyor. Önemli bir noktanın daha altını çizmek isterim ki, Türkiye İşçi Partisi’ne verilen oylar kesinlikle boşa gitmez. Yaratılmak istenen bu algıya aldanmayın.”
TİP Balıkesir ikinci sıra milletvekili adayı Müge Okur da “41 yaşındayım. 21 yıldan beri bu iktidarın uygulamalarına karşı mücadele verdim. TİP’in, bu seçimde büyük bir sürpriz yaparak, seçimden başarıyla çıkacağına inanıyorum” dedi.
Dördüncü sıra adayı Şerife Sevim Şenel de “Partimiz, 14 Mayıs’ta sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaktır” diye konuştu.
TİP’in üç Balıkesir Milletvekili adayı da 14 Mayıs seçiminde, “Millet İttifakı” Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini belirttiler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı