Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Tırık, futbol sezonunu değerlendirdi

Tırık, futbol sezonunu değerlendirdi

Balıkesir Süper Amatör Kümede mücadele eden Erdeksporun Kulüp Başkanı Metin Tırık, 2011-2012 futbol sezonunu değerlendirdi.

Balıkesir Süper Amatör Küme`de mücadele eden Erdekspor`un Kulüp Başkanı Metin Tırık, 2011-2012 futbol sezonunu değerlendirdi. 
Balıkesir Süper Amatör Küme`de ligi 5. sırada tamamlayan  Erdekspor Kulübü`nün Başkanı Metin Tırık, takımın planlandığı gibi ligi sıkıntısız bir yerde bitirdiğini söyledi.
Bu yıl 14 takımın mücadele ettiği Balıkesir Süper Amatör Kümede, Erdekspor 14 galibiyet elde etti, 4 maçımız beraberlikle sonuçlanırken, 8 mağlubiyet aldık şeklinde konuşan Tırık, `Tüm sezonda rakip filelere atılan gol sayısı 39, kalemizde gördüğümüz gol sayısı ise 25 olup, topladığımız 46 puanla ligi 5. sırada bitirdik" dedi.   
Yeni sezonda da mevcut kadroyu koruma amacında olduklarını belirten Tırık, 2011/2012 futbol sezonu Balıkesir süper amatör kümede mücadele eden takımımız mütevazi bütçeyle buralara kadar geldi. Yeni sezonda mevcut kadromuzu koruyacağız fakat gerekli yerlere de futbolcu takviyesinde de bulunacağız. Sahasıyla, seyircisiyle daha güçlü ve azimli bir Erdekspor ilçemizin gururu olmaya devam edecektir." dedi. 
Erdekspor`a, ilçe halkından yeterli destek gelmediğini belirten Tırık, "Öncelikli olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Özellikle ilçemizde ticaretle uğraşan arkadaşlarımız bu güzide takımımız için taşın altına elini koymaları gerektiğini düşünüyorum. Daha başarılı bir Erdekspor için el ele vermemiz gerekiyor. İnşallah yeni sezonda bunu başarırız. Buradan, takımız teknik heyetini, tüm sporcu kardeşlerimi gösterdikleri özveriden dolayı kutluyorum" diye konuştu.
Kendilerinin olağanüstü kongreyle yönetime seçildiklerini kaydeden Tırık, bu ay içinde Erdekspor`un bu kez olağan kongresinin yapılacağını sözlerine ekleyip, 1973 yılından bu yana ayakta kalmaya çalışan bu takıma herkesin sahip çıkmasını istedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı