Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TKDK´den Sektörel Bazlı Tanıtım Toplantısı

TKDK´den Sektörel Bazlı Tanıtım Toplantısı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü himayesinde, Tarım ve Kırsal Kalınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Balıkesir ve Çanakkale İl Koordinatörlükleri işbirliği ile çevrimiçi toplantı platformu kullanılarak Sektörel Bazlı Tanıtım Toplantısı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü himayesinde, Tarım ve Kırsal Kalınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Balıkesir ve Çanakkale İl Koordinatörlükleri işbirliği ile çevrimiçi toplantı platformu kullanılarak Sektörel Bazlı Tanıtım Toplantısı düzenlendi.
25 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü´nün katılımcılara IPARD programını tanıtmasının ardından TKDK Balıkesir İl Koordinatör Vekili Nevzat Göksü ve TKDK Çanakkale İl Koordinatör Vekili Mahmut Uçar, Balıkesir ve Çanakkale´de yürütülen TKDK faaliyetleri ve desteklenen projelerle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Tarım ve Kırsal Kalınmayı Destekleme Kurumu Merkez Teşkilatı uzmanları tarafından IPARD programı kapsamında desteklenen tedbirlerle ilgili sunum yapıldı.
Yapılan sunum ve bilgilendirmelerin ardından, TKDK desteğiyle yatırımlarını gerçekleştiren Balıkesir ve Çanakkale´deki yatırımcılar, proje süreçleri hakkındaki tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Genel değerlendirmeler ve soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.
Sektörel Bazlı Tanıtım Toplantısına, Potansiyel yatırımcılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi yetkilileri, diğer kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile birlikte, sivil toplum kuruluşları, kooperatif ve üretici birliklerinden çok sayıda kişi katıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli