Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimcileri İcra Kurulları için seçim

TOBB İl Kadın ve Genç Girişimcileri İcra Kurulları için seçim

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı olarak hizmet veren Balıkesir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu için Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri de oy kullandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`ne (TOBB) bağlı olarak hizmet veren Balıkesir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu için Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri de oy kullandı.
Bandırma Ticaret Odası`nda, gizli oy ile gerçekleşen Bandırma Kadın Girişimciler İcra Kurulu için seçimlere 30 üyeden 21`i katıldı.
Oylamada TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu asil üyeliklerine 13 oyla Macide Tan, 12 oyla Filiz Kocaman seçildi. Yedek üyeliklere ise 13 oyla Esma Toka ve 12 oyla Nursal Bayrak getirildiler.
42 üyeye sahip Bandırma Genç Girişimciler İcra Kurulu da, TOBB Balıkesir İl Genç Girişimciler Kurulu için oy kullandı. 11 üyenin oy kullandığı seçimde İl Genç Girişimciler İcra Kurulu asil üyeliklerine 9 oyla Kaan Bor ve 8 oyla Hüseyin Uz seçildiler.       Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı