Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TOGG Erdek’te

TOGG Erdek’te

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Erdek Cumhuriyet Meydanı’na geldi.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Erdek Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından Erdek’e gönderilen 10 BB 010 plakalı Togg vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin otomobili olma özelliği taşıyan ve ulusal otomobil endüstrisinde yeni bir dönemin kapılarını aralayan Togg, Erdek’te büyük bir heyecanla karşılandı. Vatandaşlar Togg model otomobili yakından inceleme fırsatı buldu. Yerli otomobil TOGG şık tasarımı ve yüksek teknolojisi ile vatandaşların dikkatini çekti.

Togg’un direksiyonuna oturan AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu aracın tasarımı ve performansına hayran kaldı. Vatandaşlar ise Togg’u fotoğraf ve video çekti.

Başkan Alioğlu yaptığı açıklamada büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sözünü tuttu. Yerli ve Milli otomobilimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG Erdek’te yoğun ilgi gördü. Bu milleti hayalleri ile buluşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yerli otomobilin üretiminde emek veren ekibe teşekkür ediyoruz.

Yerli ve Milli aracımızı Erdeke gönderen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi



Anahtar Kelimeler: Erdek’
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı