Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TOGG’u test etmeden araç almayın

TOGG’u test etmeden araç almayın

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u şehirde tanıtıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u şehirde tanıtıyor. Test sürüşüne sunulan TOGG, vatandaşlardan tam not aldı. Sürücüler, TOGG’u test etmeden araç almayın tavsiyesinde bulunuyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın girişimleri ile Balıkesir’e kazandırılan TOGG, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Balıkesir sokaklarında vatandaşların beğenisine sunulan, sünnet arabası olarak çiçeklerle süslenen TOGG şimdide Tren Garı arkasındaki yeni cadde üzerinde vatandaşların test kullanımına sunuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin makam aracı olarak kullanılan TOGG’u test etmek isteyen vatandaşlar hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasında Tren Garı arkasındaki yeni cadde üzerinde açılan standa giderek kayıt yaptırabilirler. 
TOGG aracını kullanma fırsatı bulan sürücüler, “Yerli ve milli aracımızı test edebileceğimiz çok güzel bir uygulama olmuş. Aracı kullanarak yaşayarak görmüş olduk. Araba hızlı ve dinamik olup çok üst düzey bir teknoloji kullanılmış. Aracı çok beğendik, yol tutuşu, sessizliği, iç dizaynı olsun bizleri çok etkiledi. Alınabilecek en güzel arabalardan birisi. Herkese TOGG’u test etmeden araç almayın diyoruz” açıklamasında bulundu. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: etmeden almayın
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı