Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TOKİ Sındırgı´ya 668 konut inşa edecek

TOKİ Sındırgı´ya 668 konut inşa edecek

Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 27 Eylül 2016 Salı günü ihalesi gerçekleştirilen 2. Etap TOKİ çalışmaları hız kesmeden devam ediyo

Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 27 Eylül 2016 Salı günü ihalesi gerçekleştirilen 2. Etap TOKİ çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde ihaleyi alan şirket yer teslimi ile çalışmalarını başlatmıştı. Şantiyesini oluşturan şirket hızlı bir şekilde temel kazma çalışmalarını sürdürüyor. İnşaatın yapılacağı zeminin kayalık olması bile çalışmaları etkilemiyor. Erken saatlerde başlayan çalışmalar geç saatlere kadar devam ediyor.
668 konutluk İhale kapsamında ayrıca cami ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. Yükseklikleri zemin+4 olan konutların 328´i 2+1, 340´ı ise 3+1 planında inşa edilecek. Proje aşamasında modern ve yerel mimari sentezlendiği, projede otopark ve çocuk oyun alanları da yer alacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli