Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Tosun, ?Belediyecilik insanın mutluluğunu hedefler?

Tosun, ?Belediyecilik insanın mutluluğunu hedefler?

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun ?Belediyecilik; kent yaşamını insanların mutluluğunu hedefleyerek düzenlemek ve geliştirmek mühendisliğidir.? diye konuştu.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun ?Belediyecilik; kent yaşamını insanların mutluluğunu hedefleyerek düzenlemek ve geliştirmek mühendisliğidir.? diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı´nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun, seçim çalışmalarını, CHP İlçe Örgütü ile uyum içerisinde yürütürken ziyaret ettiği tüm mahallelerde belediyecilik anlayışını anlatıyor.
Bugüne kadar Bandırma içindeki mahallelerde yaptığı ziyaretlerde, öncelikle sosyal demokrat belediyeciliği tekrar hatırlatma ihtiyacı duyarak projelerini mahalle sakinlerinin istek ve taleplerine göre de şekilleneceğini anlatıyor.
Kendisini tanıttıktan sonra projelerini anlatan Tosun, konuşmasının ardından mikrofonu mahalle sakinlerine uzatarak istek ve taleplerini alıyor.
Belediyeciliğin kent yaşamını insanların mutluluğunu hedefleyerek düzenlemek ve geliştirmek mühendisliği olduğunu belirten CHP Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun, ?Derman Belediyeciliği demek sosyal demokrat belediyeciliği demektir. Bu anlayış, hiç kimseyi ötekileştirmez. Belediye Başkanı ilçe halkına eşit hizmet götürür. Fakat yoksul mahallelere pozitif ayrımcılık yapılır. Vatandaşına, seçmenine hesap vermek onurlu bir görev kabul edilir. Biz de belediyemizin meclis toplantılarını canlı yayınlayarak halkımızın izlemesi için alan oluşturmayı planlıyoruz. Ayrıca Biz, kent sakinlerine, ödedikleri vergilerin hesabının verildiği ve tüm harcamaların denetlendiği şeffaf bütçeli belediyeler istiyoruz. Yeşil alanları korumak, hatta çocuklarımıza, yaşlılarımıza yeşil mekanlar sunmak, onları doğayla buluşturmak bizim için esastır. Asıl olan mutlu, huzurlu insanların yaşadığı kentler inşa etmektir. Bandırma mahallelerinde yaptırdığımız anketlerde halkın beklenti ve istekleri doğrultusunda uygulanır butik projeler hazırladık. Okul öncesi eğitimin temellerinden olan, Bandırma´nın özellikle 100.Yıl, 600 Evler ve Levent mahalleleri başta dar gelirli hemşerilerimizin yararlanacağı kreşler planlıyoruz. Böylece kadınlarımız bireysel gelişimlerine, ev ekonomisine katkı sunarak toplumun temel taşı olan aile mutluluğuna katkı sunulacağı inancını taşıyorum. Benzer projelerimizi önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Aday Tanıtım Toplantısında anlatacağız. Bandırmalı hemşerilerim davetlimdir.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli