Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tosun, belediyenin çalışmalarını sahaya inerek izliyor

Tosun, belediyenin çalışmalarını sahaya inerek izliyor

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, mahalle ziyaretlerini merkez mahallelerle sürdürdü.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, mahalle ziyaretlerini merkez mahallelerle sürdürdü.
Sabah saatlerinde ilk olarak Yeni Sığırcı Mahallesi´nde incelemelerde bulunarak istek ve talepleri değerlendiren Başkan Tolga Tosun, son olarak Paşabayır, Paşakonak ve Paşakent Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Ziyaretlerde Paşabayır Muhtarı Belgün Şentürk, Paşakonak Muhtarı İshak Candan ve Paşakent Muhtarı Nurten Sarıaltın ve ilgili daire müdürleriyle birlikte hareket eden Başkan Tolga Tosun, muhtarların mahallelerinde yapılması gereken talepleri yerinde inceledi. Başkan ayrıca ziyaretler sırasında mahallelerde bulunan ilk ve orta öğretim okullarında da incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak kentin her bir noktasına hizmet götürdüklerini belirterek bu süreçte muhtarlarla kurulan karşılıklı işletişim ve koordinasyonla mahallelerdeki sorunlara daha hızlı bir şekilde yaklaştıklarını söyledi.
Paşabayır, Paşakonak ve Paşakent Mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelerek isteklerinin değerlendirildiğini ifade eden Başkan Tosun, ?Mahallemizde yapmayı düşündüğümüz hizmetler dışında mahalle sakinlerinin bizden beklentilerini de öğrendik. Bundan sonraki süreçte ilgili belediye ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla gelen talepleri çözüme kavuşturmuş olacağız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli