Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tosun: ?Hayalini kurduğumuz Bandırma´yı beraber kuralım?

Tosun: ?Hayalini kurduğumuz Bandırma´yı beraber kuralım?

Doğaya, emeğe ve insana duyarlı bir belediyecilik ortaya koyacaklarını belirten CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun ?Martın sonu bahar? dedi.

Doğaya, emeğe ve insana duyarlı bir belediyecilik ortaya koyacaklarını belirten CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun ?Martın sonu bahar? dedi.
CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Tolga Tosun, seçim startını ve aday tanıtım toplantısını Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına 2 bin civarı Bandırmalının yanı sıra CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Fikret Şahin, İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanı Niyazi Yeloğlu, Belediye Başkan Aday Adaylarından Ozan Onur, eski Belediye Başkanı Sedat Pekel, İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert katıldı.
Tolga Tosun, toplantıya katılanları Türk Bayrağı, CHP ve İYİ Parti Bayrakları ile selamlayarak alana girdi.
Geçmiş dönem belediye başkanlarına teşekkür eden İlçe Başkanı Niyazi Yeloğlu ?Tek liderlik devrine dur demek için CHP´yi desteklemenizi bekliyoruz. Kentimizi daha yaşanır kılmak için Tolga Tosun´u desteklememiz gerekiyor. Bu yüzden oylarımızı Büyükşehir´de İYİ Parti´ye vermemiz gerekiyor. Tolga Tosun ve İsmail Ok´u desteklememiz gerekiyor. Ben şahsım ve ilçe örgütüm takım oyununa inanarak baharı kucaklayacağız diyorum? dedi.
Serkan Sarı, önemli bir seçim sürecine girildiğini belirterek, seçimlerde çalışmanın önemine değindi. ? bugün birlik ve mücadele günü hep birlikte mücadele edip Bandırma´yı daha güzel bir geleceğe taşımak için mücadele edeceğiz. Parti içi bir yarış oldu. Hepsini yürekten kutluyorum. O güzel yürekleriyle mücadelelerini verdiler ve geçtiğimiz hafta adayımız parti meclis kararıyla Tolga Tosun oldu. Diğer aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Sedat Başkanımıza ve Dursun Mirza´ya birer alkış istiyorum Tolga Tosun´a da şimdiden başarılar diliyorum.? Diye konuştu
SERT: ?AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK?
İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Tolga Tosun´un ortak adayları olduğuna işaret ederek, ?Tolga Bey açıklandığı andan itibaren sadece CHP´nin değil Millet İttifakının adayıdır bundan böyle ayrımız gayrımız yoktur. Az konuşup çok çalışacağız. Seçim sürecinin başlamasını iple çekiyoruz. Meydanlarda görüşmek üzere biz 1 Nisan´da şaka yapmayacağız gerçekleri göstereceğiz.? Diye konuştu.
Ahmet Akın´da konuşmasında Bandırma´nın sosyal demokrasi kenti olduğuna işaret etti. ?Akın ? Birazdan bir yıldız doğacak Tolga Tosun. Bandırma sosyal demokrasinin kıskanılan ilçesi olmaya devam edecekler. Dursun Mirza ve aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi durum parti meselesi değil millet meselesi. Ben kolları sıvadım artık sahadayız.? Diye konuştu.
Fikret Şahin de ?Tolga Tosun´un belediye başkanlığı yolundaki ilk adımı atıyoruz. Genç bir arkadaşımızı bugün sizlere emanet ediyoruz. O´na güveniyor ve inanıyoruz. Bandırma´da yaşanan bir bayrak değişimidir. Dursun Başkanımıza da çok çok teşekkür ediyorum? dedi.
?BANDIRMA SENİNLE GURUR DUYUYOR?
Bandırma seninle gurur duyuyor? sloganları arasında eşi Seda ile kürsüye çıkan Tolga Tosun, konuşmasında, çevre, doğa ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile Bandırma´yı yöneteceklerini söyledi. İşsizlik konusuna da dikkat çeken Tosun, ?Karşınızda ittifak adayı olarak bulunmaktayım. Meclisi üyeliğim döneminde belediyecilik üzerine ciddi tecrübeler edindim. Bu seçim Bandırma için son derece önemli Bandırma´nın bir zihniyet değişimine ihtiyacı vardı. Herkesin sesinin dinleyen bir yönetim. Başkan olursam bir masa kurmayı ve ortak çözümler üretmeyi vadediyorum. Bandırma gözde bir çekim alanı olacak. Biz Bandırma´yı kültürel ve sanatsal bir çekim merkezi yapacağız. Vicdanlı ve adalete dayanan bir yönetim anlayışı sözü veriyorum. Nefes alına bilen çevre dostu bir kent asla hayal değil, gençlere iş imkânı yaratacağız. Bandırma´nın belediye başkanı işsizlik sorunundan kaçamaz. Binlerce işverenin bulunduğu kentin başkanı iş bulmakla mükelleftir. Göreve geldiğimde kültürel gelişimlere önem vereceğiz. Hoşgörü ile insanlara yaklaşacağız. Projelerimizi yaşama geçirirken en önemli anahtarımız doğaya, emeğe, tarihe, insana saygı ilkemiz olacak. Projelerimiz bir kesimin ihtiyaçları olamayacak. Büyük bir uzlaşmanın ürünü olacak. Işığımız Mustafa Kemal Atatürk olacak. Hayalini kurduğumuz Bandırma´yı beraber kuralım.? dedi. Önceki dönemlerde katkı sağlayan belediye başkanlarına teşekkür eden Tosun, her siyasi anlayışın oyuna talip olduğunu söyledi. Tosun konuşmasının sonunda ailesi ve eşine, eski belediye Başkanı Sedat Pekel ve Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür etti.
Haber Mekezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli