Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Tosun, Kent Konseyi´nin yeni temsilcilerini konuk etti

Tosun, Kent Konseyi´nin yeni temsilcilerini konuk etti

Bandırma Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu´nda, Kent Konseyi başkanı seçilen Dr. Murat Ergöz ve Yürütme Kurulu üyeleri...

Bandırma Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu´nda, Kent Konseyi başkanı seçilen Dr. Murat Ergöz ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta Barış Manço Kültür Merkezi´nde yapılan Kent Konseyi Genel Kurulu´nda, 4 aday arasından 76 oyla kazanan Dr. Murat Ergöz ve konsey üyeleri ziyarette Bandırma´nın sorunları hakkında Başkan Tosun ile bilgi alışverişinde bulundu.
Kent Konseyinin ilerleyen zamanlarda gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında da görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette, Kent Konseyi yeni Başkanı Dr. Murat Ergöz, Başkan Tosun´a Bandırma Belediyesi ile sürekli diyalog halinde olacaklarını ifade etti.
Nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Tosun ?Kent Konseyleri bir kentin gelişmesi için en önemli fikirlerin sunulduğu, sorunların çözüme kavuşması için ortak aklın harekete geçildiği önemli oluşumlardan biridir. Bandırma Kent Konseyi´nin yeni başkanı ve yürütme kurulunun Bandırma için en güzel çalışmaları yapacağına inanıyorum yeni görevlerinde başarılar diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı