Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Tosun, Özel Eğitim Okul öğrencileriyle kucaklaştı

Tosun, Özel Eğitim Okul öğrencileriyle kucaklaştı

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün işbirliği ile gerçekleştirilen ?Erken Yaşta Kodlama Eğitimi ve BeeBot Uygulamalarının Eğitim Öğretim Sürecine Entegrasyonu Projesi? ka

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün işbirliği ile gerçekleştirilen ?Erken Yaşta Kodlama Eğitimi ve BeeBot Uygulamalarının Eğitim Öğretim Sürecine Entegrasyonu Projesi? kapsamında Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu´nu ziyaret etti.
Bandırma Belediyesi tarafından desteklenen proje kapsamında Robotik Kodlama, BeeBot Uygulamaları ve proje eğitim süreciyle ilgili bilgi alan Başkan Tolga Tosun, öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.
Eğitim çalışmaları ve ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Tosun, Bandırma Belediyesi olarak eğitim alanında, okullara, gençlere ve çocuklara katkı sunulabilecek tüm projelere imkanlar ölçüsünde katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.
Belediye olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan gurur duyduğunu ifaden eden Başkan Tosun ?İnanıyorum ki kodlama eğitimi gören özel çocuklarımız bu proje sayesinde ülkemiz teknolojisinin gelişmesine çok güzel katkılar sağlayacak. Bununla birlikte ilerleyen dönemde kentimizdeki okullarımıza Rorbotik Ürün desteğimiz devam edecek.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı