Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Tosun’dan çağrı: “Gelin Fevziye Efe’yi de birlikte kurtaralım”

Tosun’dan çağrı: “Gelin Fevziye Efe’yi de birlikte kurtaralım”

Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla Balya Belediyesi Tiyatro ekibi, Aziz Nesin’in yazdığı “Hıklatan Bal” adlı oyunu 29 Kasım 2022 saat:20.00’de Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla Balya Belediyesi Tiyatro ekibi, Aziz Nesin’in yazdığı “Hıklatan Bal” adlı oyunu 29 Kasım 2022 saat:20.00’de Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyundan elde edilen gelirin tamamı Bandırma’nın Aksakal Mahallesinde ikamet eden SMA hastası Fevziye Efe’ye bağışlanacak. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga da eşi Belma Gaga ile birlikte oyunda rol alacak. -Geliri Fevzi’ye Efe’ye bağışlanacak Yönetmenliğini Yalçın Aksöz’ün, asistanlığını Esra Işık’ın, ses-ışık sorumluluğunu Nilgün Ergün’ün üstlendiği oyunda Gaga çifti dışında Caner Ergen, Eren Avcı, Hamide Çoban, Meral Demir, Nazlı Ünver, Necla Aksöz, Seda Gündüz Deniz ve Tuna Gölcü oynayacak. Oyundan elde edilen gelirin tamamı Bandırma’nın Aksakal Mahallesi’nde ikamet eden SMA hastası Fevziye Efe’ye bağışlanacak. 
Anne ve babalar üzülmesin SMA hastalarının tedavisi için gerekli parayı toplamak için çalışan gönüllüleri kutlayan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Aysima ve Fevziye Efe gibi miniklerimiz için bize başvurular oluyor. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Tedavi maliyeti çok yüksek olduğu için karşılamak kolay olmuyor. Elbette bir insanın hayatının parayla karşılığı olamaz. Bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Yasalarımız şu anda SMA hastaları için yurt dışında yapılabilen tedavi konusunda uygun değil. İnşallah yetkililerimiz bu sorunun çözülmesi için gereken girişimleri yapar. Böylece hastalarımız tedavi olur, anne babalar üzülmez” dedi.  Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı