Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Tosun´un ?Çiçek istemiyorum? çağrısı karşılık buldu

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´a kurumlardan ve sivil toplum örgütlerinden hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´a kurumlardan ve sivil toplum örgütlerinden hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
Devir teslim töreninde Başkan Av. Tolga Tosun´un çiçek yerine Atatürkçü Düşünce Derneği, İyi ki Varsın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bandırma Yardım Sevenler Derneği gibi derneklere bağış yapılması çağrısına cevap veren ziyaretçiler, çiçek yerine bağış makbuzlarıyla birlikte geldikleri gözlendi.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, CHP Balıkesir İl Başkanlığı, CHP Bandırma İlçe Örgütü, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Spor Kulüpleri, Sivil Toplum Örgütleri, çok sayıda vatandaş ve belediye çalışanları çiçeği burnunda başkanı ziyaret etti.
Çiçek yerine derneklere bağış yapan tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütlerine ve hemşerilerine teşekkür eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ?Bandırma´mız için hep birlikte mücadele edip, hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bağış alan derneklerimiz bağışları yine kendi insanımıza, kentimizin faydasına kullanacaklar. Elbirliğiyle, güç birliğiyle daha güzel bir Bandırma için çalışacağız. Kaynaklarımızı doğru ve verimli bir şekilde kullanacağız. Bundan sonra durmadan duraksamadan kentimize adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı