Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Trafik işaretleri yetersiz kaza ?geliyorum´ diyor

Trafik işaretleri yetersiz kaza ?geliyorum´ diyor

Bandırma Özel Hastane önünde yer alan trafik işaretleri sürücüleri şaşırtıyor!

Bandırma Özel Hastane önünde yer alan trafik işaretleri sürücüleri şaşırtıyor!
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, söz konusu alanın Bandırma Belediyesi sınırları içinde olduğu için belediyenin işaretlemeler konusunda yetkili olduğunu, sorunun ivedilikle çözümü için belediyenin bilgilendirildiğini söyledi.
Bandırma İlçesi´nde devam eden karayolları kavşak inşaatı sırasında trafik işaretlemeleri yetersiz kalınca araç sürücüleri zor anlar yaşamaya başladı.
6. Ana Jet Üs Komutanlığı ile Kara Ali Spor Salonu yakınları arasında yapılmaya başlanan ve trafikte büyük rahatlık sağlaması beklenen köprülü kavşak inşaatı hızla devam ederken işaretlemelerin yetersiz kalması nedeniyle gideceği istikameti bulmakta zorlanan özellikle Bandırma dışından gelen sürücüler zor anlar yaşıyor. Özellikle Özel Hastane önünden Erdek, Gönen ve Çanakkale istikametine gidecek olan sürücüler özel hastane kavşak önünde ve sonrasında işaretlemeler yapılmaması nedeniyle şaşkınlık yaşadıkları dikkat çekiyor.
Yaz sezonunun başlaması nedeniyle Bandırma dışından ilçeye gelip komşu ilçelere gidecek olan araç sürücülerinin sıkıntı yaşamamaları için trafik işaretlemelerin en iyi şekilde yapılması isteniyor.
Konuyla ilgili bilgilendirilen Kaymakam Günhan Yazar, Karayolları Bölge Müdürlüğü´ne konuyu ilettiğini, inşaat alanının Bandırma Belediyesi sınırları içinde olduğu için belediyenin işaretlemeler konusunda yetkili olduğunu ve belediyenin de ayrıca bilgilendirildiğini söyledi.
Haber: Erdem Özcan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli