Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Trafik ışığı olmayan ilçe Erdek!

Trafik ışığı olmayan ilçe Erdek!

Güney Marmara'nın incisi turizm şehri Erdek'te trafik ışığı bulunmuyor.

Güney Marmara'nın incisi turizm şehri Erdek'te trafik ışığı bulunmuyor. 
Kışın nüfusu 32 bin, yaz aylarında ise 200 bine çıkan Erdek'te trafik karmaşası yaşanıyor. 
İlçe merkezinde trafik yoğunluğunun yaşanması, hiçbir trafik ışıklarının olmaması nedeniyle araç trafiği kontrol altına alınamadığı gibi sık sık kazalar meydana geliyor. 
Yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazalarının sıklıkla meydana geldiği MİGROS ve BESOB kavşağına trafik ışıkları konulması isteniyor. 
Trafik ışıklarının olmamasından dolayı sıkça kazaların yaşandığı kavşaklara, vatandaşlardan çözüm üretilmesi çağrısı geliyor. 
Bandırma istikametinden ilçemize gelen araçların MİGROS kavşağının olduğu yerden çok hızlı geçtiğini, yaz aylarında trafik yoğunluğunun çoğaldığını ve karşıya geçişlerde zorlandıklarını, kavşakta can güvenliğinin olmadığını dile getiren vatandaşlar burada ölümlü kazaların yaşanmaması için Balıkesir Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na ve diğer yetkililere çağrıda bulunarak kavşağa trafik ışıklarının konulmasını talep ediyor. 
Yetkililere seslenerek daha çok kişinin mağdur olmaması için, bu kavşaklara bir çözüm bulunması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, “Günümüz Türkiye'sinde belde ve köylerde bile trafik ışıkları bulunurken, ilçemiz merkezinde trafik sinyalizasyon sisteminin bulunmaması ilçe halkını derinden üzmektedir.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Trafik ışığı olmayan Erdek!
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı