Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Trafik kazasında can veren baba oğul aynı mezara gömüldü

Trafik kazasında can veren baba oğul aynı mezara gömüldü

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Balıkesir- Bursa karayolunun 12. kilometresinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatlarını kaybeden Ramazan Kökçü (28) ile 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü toprağa verildi.
Bigadiç`in sevilen esnaflarından Kadıköy Mahallesinden Işık Mermer`in sahibi Mustafa Kökçü`nün oğlu Ramazan Kökçü (28) ile 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü için Kadıköy mahallesindeki evlerinin bahçesinde dün cenaze tören düzenlendi. 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü`nün üzerine Türk Bayrağı örtülüp, çiçekler konulan tabutuna sarılan büyükanneleri, dedeleri ve halaları gözyaşlarını tutamadı. Dua edilip, helallik alınmasının ardından Ramazan Kökçü (28) ile 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü`nün bir süre omuzlarda taşınan cenazeleri Kadıköy Camisine götürüldü. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazında Kökçü’nün yakınları güçlükle ayakta durabildi. Namazın ardından Ramazan Kökçü (28) ile 11 aylık oğlu Emir Bera Kökçü`nün Kadıköy mezarlığına götürülen naaşları aynı mezara konuldu.
Cenaze törenine, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Resül Bintepe, Ömer Faruk Özcan, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Kızılay Şube Başkanı Av. Mustafa Kuzu, Susurluk İlçe Müftüsü Şükrü Demirel, Balıkesir, Susurluk ve Bigadiç`ten Süleyman Hilmi Tunahan Cemaati mensupları ve vatandaşlar katıldı.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli