Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Trafikten Modifiyeli araç konrolü

Trafikten Modifiyeli araç konrolü

Vatandaşlarımızın, huzur ve sükunetini bozacak şekilde araç kullanan sürücülere yönelik, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri denetim ve trafik kontrollerini yoğunlaştırdı.

Vatandaşlarımızın, huzur ve sükunetini bozacak şekilde araç kullanan sürücülere yönelik, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı trafik ekipleri denetim ve trafik kontrollerini yoğunlaştırdı.
Erdek-Bandırma karayolu`nun, ilçeye giriş noktasında bulunan Erdek İtfaiye Müdürlüğü kavşağında, durdurdukları modifiyeli araçların ruhsatlarını kontrol eden polisler, firma yazılarının yer aldığı araçların ruhsatlarını kontrol edip, reklam yazılarının araçların ruhsatlarına işlenip, işlenmediğini kontrol etti.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, son zamanlarda ilçemiz genelinde, modifiye araçlar ile  abartı egzoz, egzoz patlatma, patinaj çektirme ve araçlarda yüksek sesle müzik dinleyerek vatandaşlarımızın huzur ve sükunetini bozacak şekilde araç kullanan sürücülere yönelik trafik ekiplerince yapılan denetim ve trafik kontrollerinin aralıksız yapıldığı ifade edildi.
Özel şirketlerin servislerinde kullanılan araçların kaportalarında, firmaların isimlerinin yer aldığı araçların ruhsatlarına, araç üzerindeki yazıların kesinlikle belirtilmesini isteyen, denetim ve kontrol ekipleri, yapılan denetimde birçok araç sürücüsüne idari para cezası uygulandığı belirtildi.
Vatandaşlarımızın huzur ve sükunetini bozacak şekilde abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme şeklinde araç kullanan sürücüler üzerindeki denetimlerin devam edileceğini aktaran polis, tüm sürücüleri cezaya muhatap olmamaları için Karayolları Trafik Yönetmeliği`ne uymaya davet etti.
Haber : S. Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli