Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Travel Turkey Turizm Fuarı’nda Balıkesir’e yoğun ilgi

Travel Turkey Turizm Fuarı’nda Balıkesir’e yoğun ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri haline gelen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nın bu yıl 15’incisi düzenlendi.  
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda kurulan ve ‘Turizm Şehri’ olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Balıkesir’in zenginliklerinin tanıtıldığı stantları ziyaret etti. 
Yoğun ilgi gören stantlar hakkında yetkililerden bilgi alan Şıldak, Balıkesir’in tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerlerinin ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 
Fuarda yer alan Balıkesir, Ayvalık ve Edremit stantlarının yanı sıra Bursa ve Çanakkale stantlarını da gezen Vali Şıldak bundan sonraki fuar katılımları konusunda daha farklı bir yol haritası belirleyeceklerini açıkladı. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı