Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Triatlon Yarışmasına son

Triatlon Yarışmasına son

Erdekte 2008 yılına kadar düzenlenen Triathlon yarışmalarına, belediyeye ağır mali yük oluşturduğu gerekçesiyle Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından son verildi.

Erdek`te 2008 yılına kadar düzenlenen Triathlon yarışmalarına, belediyeye ağır mali yük oluşturduğu gerekçesiyle Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından son verildi.
Son olarak 2008 yılında düzenlenen Triathlon yarışmaları maliyeti yüksek olması nedeniyle Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yapılmaması yönünde karar verildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye başkanlığı dönemi içersinde ilçede uluslararası Triatlon yarışmalarının kesinlikle düzenlenmeyeceğini açıkladı.
Uluslararası Triatlon yarışmalarının yapıldığı dönemde belediyeye yıllık maliyetinin 600 bin lirayı bulduğunu hatırlatan Başkan Aysan, "Yerel yönetim olarak çalışanlarımıza biz 4 aydan bu yana maaşlarını ödeyemezken bizim 600 bin TL`ye mal olacak bir organizasyonu yapmamız abesle istigalden başka bir şey olamaz. " dedi.
Bugün itibariyle Erdek Belediyesinin borç miktarının 81 milyon liraya ulaştığını belirten Aysan, "Erdek Belediyesi ülkenin en borçlu belediyelerinden biridir. Belediyemizin tüm gelirlerini borçların ödenmesine harcasak dahi belediye başkanlığı olarak en az 5 yıl süreyle ilçeye bir şey yapmamamız gerekir. Durum böyle olunca da bizim büyük bedeller ödeyerek bu tür organizasyonların içinde olmamız söz konusu değildir" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli