Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tribünün gönlü zengin çocukları

Tribünün gönlü zengin çocukları

Bandırmaspor taraftar grubu Kronikler ve Bandırmaspor Taraftarlar Derneği, yabancı uyruklu öğrenci ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Borda beyaz sevdalıları, Ramazan ayı dolayısıyla içlerinde Bandırmaspor atkısı da olan 105 adet erzak kolisi dağ

Bandırmaspor taraftar grubu Kronikler ve Bandırmaspor Taraftarlar Derneği, yabancı uyruklu öğrenci ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Borda beyaz sevdalıları, Ramazan ayı dolayısıyla içlerinde Bandırmaspor atkısı da olan 105 adet erzak kolisi dağıttı.
Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl geleneksel iftar yemeğini düzenleyemeyen Kronikler taraftar grubu, Bandırmaspor Taraftarlar Derneği´yle birlikte ihtiyaç sahipleri için erzak kolisi hazırladı. Bordo beyaz sevdalısı taraftarlar, erzakları tek tek paketledi. Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan ?10 Mayıs Dünya Bandırmalılar Günü´nde yapılması planlanan dağıtım ise sokağa çıkma yasağına denk geldiği için öncesinde gerçekleştirildi.
BİZLERİ BANDIRMASPOR SEVGİSİ BULUŞTURUYOR
Koronavirüs salgını nedeniyle planladıkları birçok organizasyonu gerçekleştiremediklerini ifade eden Bandırmaspor yöneticisi ve Kronikler tribün lideri Özgün Eren, ?5 yıldır düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen iftarımızı ne yazık ki yapamadık. Ayrıca sahil bandını meşalelerle aydınlattığımız ve ülke genelinde büyük ses getiren, ?10 Mayıs Dünya Bandırmalılar Günü´ etkinliğimizde meşalelerimizi bu sene aynı coşkuyla sokaklarımızda ve balkonlarımızda yakmak zorunda kalacağız. Hem Kronikler hem de Bandırmaspor Taraftarlar Derneği´yle birlikte bu zorlu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek olalım istedik. Hazırladığımız 105 koliye Bandırmaspor atkısını da ekleyerek, bizleri Bandırmaspor sevgisinin buluşturduğu mesajını vermek istedik.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli