Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TÜFAD Kongresinde Dilber güven tazeledi

TÜFAD Kongresinde Dilber güven tazeledi

Ankarada 22.Olağan Genel Kurulunu yapan Türkiye Futbol Antrenörleri 1997den bu yana Genel Başkanlık yapan Balıkesirsporlu eski futbolcu İsmail Dilbere Balıkesir Şubesi tam destek verirken Başkan Can Cangök Yönetim Kurulu listesinde yer aldı.

Ankara`da 22.Olağan Genel Kurulunu yapan Türkiye Futbol Antrenörleri 1997`den bu yana Genel Başkanlık yapan Balıkesirspor`lu eski futbolcu İsmail Dilber`e Balıkesir Şubesi tam destek verirken Başkan Can Cangök Yönetim Kurulu listesinde yer aldı.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Can Cangök ile beraber genel merkez delegelerinin de hazır bulunduğu kafile Pazar akşamı Ankara`ya gitti. 
Ankara Yeni Mahalle Urankent, Nazım Hikmet Kongre ve toplantı salonunda gerçekleşen olağangenel kurulda Balıkesirspor`un 1975-1976 yılında şimdiki Spor Toto Süper Lig`de oynayan kadrosunda yer alan İsmail Dilber yeniden genel başkan seçildi.
Bir dönem Erdek Belediyespor`u çalıştıran Cangök, yedek yönetici
Tek listenin yer aldığı 22.Olağan Genel Kurul`da TÜFAD Balıkesir Şubesi Başkanı Can Cangök yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı. 
Başkan Cangök "Balıkesir Şubesi olarak her zaman destek gördüğümüz Genel Başkanımız İsmail Dilber`in vereceği her göreve hazırız. Genel Merkez delegesi arkadaşlarımız ile beraber Ankara`ya gidip genel kurulda bulunduk. 50.Yıla doğru projesi ile göreve gelen yeni Genel Başkanımız İsmail Dilber ve TÜFAD yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim. Bizleri yorucu Ankara yolculuğunda yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerim ve genel merkez delegesi arkadaşlarıma gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim " dedi.
Balıkesirspor`u çalıştıran eski teknik direktörlerden Nihat Atacan, Mahmut Evren, Mehmet Demirtaş ve eski kaptanlardan Kazım Ergül, Balıkesir kafilesi ile eski günleri yad ederken, Balıkesirspor`un bu sezon PTT 1.Lig`e çıkması gerektiği görüşünde birleştiler.
TÜFAD Balıkesir Şubesi kafilesi genel kurul sonrası Anıtkabir`i ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı