Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TÜGVA Hanımları milletvekilleri ile buluştu

TÜGVA Hanımları milletvekilleri ile buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Kadın Ve Aile Koordinatörlüğü, kahvaltıda buluştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Kadın Ve Aile Koordinatörlüğü, kahvaltıda buluştu.
TÜGVA Balıkesir İl Kadın Ve Aile koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz Pazar günü kahvaltı programı gerçekleştirildi.
TÜGVA Balıkesir İl Kadın ve Aile Koordinatörlüğü, Üniversite, Lise, Ortaokul il Hanım koordinatörlüğünün ortaklaşa düzenlediği program Balıkesir Çocuk Köyü´nde düzenlendi.
Programa AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mutlu Aydemir ve Belgin Uygur ile çok sayıda üniversite ve lise öğrencileri katıldı.
Program kahvaltı program Milletvekilleri Aydemir ve Uygur´un öğrencilerle sohbeti ile başladı. Ardından başlayan kahvaltı esnasında sırasıyla, Kadın Ve Aile, Üniversite, Lise ve Medya koordinatörleri kendilerini tanıttı.
Türkiye Gençlik Vakfı Balıkesir İl Kadın Ve Aile Koordinatörü Sinem Çilenti ?Biz bu programı hazırlarken TÜGVA ailesi olarak kendimizi anlatmayı, amacımızı hissettirmeyi, yeni gelen öğrencilerimize sıcak bir ortam sağlamayı, vekillerimizle birlikte öğrencileri bir araya getirmeyi, onlara (hanımlara) hem cesaret aşılamayı hem de gençlik olarak neler beklediğimizi vekillerimize anlatmayı amaçladık.? dedi.
Kahvaltıda söz alan Milletvekili Mutlu Aydemir konuşmasında, aynı salon içerisinde açık ve kapalı hanımlarla bir arada olmanın mutluluğunu dile getirdi.
Hayatta en çok önem verdiği 3 şeyin, kitap okumak, dil öğrenmek ve aile ilişkileri olduğunu vurgulayan Aydemir, hanımların gözlerindeki ve yüzündeki ışıltının, genç ve dinamik yapının çok hoşuna gittiğini belirtti.
Ardından Milletvekili Belgin Uygur, üniversite yıllarından, o dönem yapmış oldukları direnişten, daha sonra yapmış oldukları direnişin 1 yıl başarılı olduğunu ancak sonrasında kılık kıyafet yönetmeliği uygulaması sebebi ile başörtüsünden dolayı yaşadığı zorlukları dile getirdi. Staj döneminde yaşadığı sıkıntıları anlatan Vekil Uygur Balıkesir ve Balıkesir´in yakınındaki illerin 20 yılda çok değiştiğini ve geliştiğini vurguladı.
Program sonunda, vekillere TÜGVA Balıkesir´e ait Asr Suresi´nin yazılı olduğu tabloları takdim edilerek, TÜGVA rozetleri takıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı