Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TÜKDERden Kaymakamlık ve Belediyeye ziyaret

TÜKDERden Kaymakamlık ve Belediyeye ziyaret

TÜKDER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz ile kurucu üyeleri Yeşim Uğur Avcıoğlu, Muharrem Zengi, Mehmet Özpamuk ve Sefa Çavuşoğlu Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Belediye Başkanı Hüseyin Aysanı ziyaret ettiler.

TÜKDER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz ile kurucu üyeleri Yeşim Uğur Avcıoğlu, Muharrem Zengi, Mehmet Özpamuk ve Sefa Çavuşoğlu Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret ettiler.
TÜKDER heyeti Kaymakamlıkta
Tüketiciler Derneği (Tükder) Erdek Şubesi Başkan ve yöneticilerinin ilk durağı Erdek Kaymakamlığı oldu.
Burada, ilçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız ziyaret eden heyeti Kaygısız makamında ağırladı.
Ziyarette açıklama yapan TÜKDER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz, TÜKDER`in görevlerini anlatıp, Kaymakam Kaygısız`dan destek istedi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, halkın bilinçlenmesi, hakkını araması için zamanını, emeğini ve gerekirse parasını harcayan TÜKDER`in yaptıkları işin çok önemli olduğunun altını çizdi.
TÜKDER gibi sivil toplum örgütlerine destek vermeye hazır olduğunu belirten Kaygısız, TÜKDER`in Erdek`te kurulmasını sevindirici bir gelişme olarak niteleyip, başarılı çalışmalar diledi.
TÜKDER heyeti Belediyede 
TÜKDER Erdek Şubesi Başkan ve yöneticilerin ikinci durağı Erdek Belediyesiydi.
Burada Belediye Başkanını ziyaret eden TÜKDER Heyetini Başkan Aysan makamında misafir etti.
TÜKDER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da, "Eğer bu tür dernekler olmasaydı halkımız örgütlü bir güç haline gelemez ve hakkını belki de arayamazdı  . 
Bu nedenle TÜKDER ne kadar güçlü olursa, size başvuruda bulunanların haklarını o kadar iyi koruyacağına inanıyorum. Sizin ayrıca ilçede yaşayanların yaşam  standartlarının artırılması konusunda da büyük yardım ve katkılarınız olacağına inanıyorum. Bu nedenle sizi önemsiyorum ve çalışmalarınızın daha da verimli hale gelebilmesi için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım" şeklinde konuştu.
Ziyarette vatandaşın satın aldığı mal veya hizmetlerle ilgili sorunlar, kredi kartları, krediler vb. birçok konu görüşüldü.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı