Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tüm sürücülere çağrı: Yol Ver Hayata

Tüm sürücülere çağrı: Yol Ver Hayata

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Yol Ver Hayata" kampanyası kapsamında; kısa, orta ve uzun vadeli planları içeren ?Trafik Kazalarını Önleme Planı?, ?Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri? ve ?Motosiklet Kazalarını Önleme? genelgeleri

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Yol Ver Hayata" kampanyası kapsamında; kısa, orta ve uzun vadeli planları içeren ?Trafik Kazalarını Önleme Planı?, ?Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri? ve ?Motosiklet Kazalarını Önleme? genelgeleriyle trafikte hayata yol verilmesi hedefleniyor.
"Yol Ver Hayata" sloganıyla başlayan kampanya ile Kurban Bayramı´nda, özellikle sahil kesimlerinde yaşanacak nüfus ve trafik artışında vatandaşların daha duyarlı olmasına dikkat çekilmesi amaçlanıyor.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesaplarından vatandaşlara trafikte dikkatli olmalarını söylerken, emniyet kemeri kullanımına dikkat çekti.
Vatandaşları emniyet kemerlerini takarak çıkacakları yolculuklarda, dikkatli ve sabırlı olmaya çağıran Şıldak, "Trafik kurallarına uyalım, bayramda sevdiklerimizi üzmeyelim." uyarısında bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: sürücülere çağrı Hayata
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli