Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Turan Gün Cumhuriyet Meydanında konuştu

Turan Gün Cumhuriyet Meydanında konuştu

Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün Cumhuriyet Meydanında halka hitap etti.

Gün yaptığı konuşmada projelerinden bahsederek Erdek halkından destek istedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’ın da katıldığı miting sonrası vatandaşlara balık ekmek ikram edildi.

Cumhuriyet Meydanındaki program Cumhur İttifakı Erdek Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımı ile başladı.

Ardından halka hitap eden Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün Erdek'in hak ettiği hizmeti alması için tüm vatandaşlardan destek beklediğini ifade etti.

Gün yaptığı konuşmada "Bizler memleketimizin bu durumu hak etmediğini düşünüyoruz. Erdek Balıkesir'in diğer ilçelerinden çok geri kaldı. Erdek'te şehircilik, belediyecilik hiçbir şekilde hizmet yok. Büyükşehirin elinin değmesiyle pırıl, pırıl ışıl, ışıl bir çevre oluştu. Bizlerin bu memlekete bir vefa borcu var. Onun için bizlerde kollarımızı sıvadık, Erdek'e bundan sonra yapılacak yatırımlar bizim sayemizde gelecek, Erdek'i yeni hizmetlerle biz tanıştıracağız." dedi.

Kendisinin koltukta oturan bir başkan olmayacağının altını çizen Gün Ankara'da hizmet için koşturan bir başkan olacağını kaydetti.

Erdek için çok geç kalmış planları olduğunu belirten Turan Gün projelerini de açıkladı. Turan Gün Çuğra Sahil yürüyüş yolunu Erdek'ten Ocaklar'a bağlamak istediğini söyleyerek diğer projelerini şu şekilde açıkladı; Seyitgazi Eğlence Merkezi ve Seyir Terası, Çevre Yolu, Kentsel Dönüşüm TOKİ projesi, Yeni Belediye Binası, Modern Balık Hali, Hayvan Bakım Evi, Kapalı Pazar Alanı.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Arif Kılıç, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan'ın konuşmalarının ardından vatandaşlara balık ekmek ikram edildi.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Turan Cumhuriyet Meydanında konuştu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı