Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRÇEV´den Ayvalık Belediyesine ödül

TÜRÇEV´den Ayvalık Belediyesine ödül

TÜRÇEV Kuzey Ege iller Koordinatörü Doğan Karataş, Ayvalık Belediyesi´ne, üzerinde ?Yeryüzü Cenneti Ege´nin incisi Ayvalık´ımızın doğasıyla ve deniziyle korunması...

TÜRÇEV Kuzey Ege iller Koordinatörü Doğan Karataş, Ayvalık Belediyesi´ne, üzerinde ?Yeryüzü Cenneti Ege´nin incisi Ayvalık´ımızın doğasıyla ve deniziyle korunması yolunda yaptığınız kararlı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız? yazan plaketle ödüllendirdi.
Engürü Sitesi Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Ayvalık´ın doğası ve denizinin korunması yolunda istişare toplantısı yapıldı.
14 ? 18 Ağustos 2015 arasında düzenlenen Engürü Tatil Sitesi Kültür ve Sanat Günleri kapsamında 14 Ağustos Cuma günü etkinlikler düzenlendi.
Festival havasında başlayan etkinliklerin ilk gününde Yenimahalle Spor Kulübü ile Sahilkent Spor Kulübü dostluk maçı büyük ilgi gördü. Akşam Roman Folk Müzik ve Dans gurubu büyük coşkuyla izlendi.
Açılış öncesi Engürü Sitesi yönetimi kurulu Başkan Gürsel Uslu´nun düzenlediği Çevre ve Mavi Bayraklı Plajların Önemi ve Korunması konusundaki istişare toplantısına, Ayvalık Belediye başkanı Rahmi Gencer´i temsilen Başkan Yardımcıları Gökay Bacan ve Uğur Dündar, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Kuzey Ege iller koordinatörü Dogan Karataş ve Ayvalık´ı seven bürokratlar katıldı.
Mavi Bayraklı Plajlar, deniz suyunun kalitesinin Ayvalık genelinde artışı ve iyileştirilmesi, arıtma ve altyapı çalışmalarının önemi ele alındı.
TÜRÇEV Kuzey Ege iller Koordinatörü Doğan Karataş, körfezde tehlike çanlarının çaldığını, acil eylem planlarının yapılması gerektiğini ve ivedilikle uygulamaya alınmadığı takdirde yarının çok geç olabileceğini bir gün körfezdeki plajlardan tüm Mavi Bayrakların indirilebileceği tehlikesinden korktuğunu ifade etti.
Toplantı sonunda TÜRÇEV Kuzey Ege iller Koordinatörü Doğan Karataş, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan´a, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer´e iletilmek üzere ?Yeryüzü Cenneti Ege´nin incisi Ayvalık´ımızın doğasıyla ve deniziyle korunması yolunda yaptığınız kararlı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız? yazılı bir plaket takdim etti, aynı zamanda Engürü Site Başkanı Gürsel Uslu´ya, yüksek kalite standartları ve deniz suyunun kalitesinin korunması konusunda gösterdiği özenden ve çabadan dolayı bir plaket sundu.
Engürü Sitesi Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Uslu´da Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Dündar´a, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer´in insana ve çevreye verdiği değer ve önemden dolayı teşekkür amacıyla ile bir plaket sunarak onurlandırdı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false