Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Turhan Çömez, 1. sıradan aday gösterildi

Turhan Çömez, 1. sıradan aday gösterildi

Siyasi partiler, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçiminde aday göstereceği isimlere ilişkin listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sundu.

İYİ Parti’nin milletvekili aday listesi, Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ve Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat tarafından YSK’ye teslim edildi. 
İYİ Parti, Balıkesir’de Turhan Çömez’i birinci sıradan milletvekili adayı gösterdi.
İYİ Parti’nin YSK’ye teslim ettiği listede yer alan Balıkesir milletvekili adaylarının isimleri şöyle: Turhan Çömez, Özlem Ural, Nedim Tuna, Kamil Gültekin Öztürk, Nilgün Başaran, Mustafa Lemi Aytekin, Metin Özgür, Kemal Girgin, Mehmet Çalık 
İYİ Parti Balıkesir birinci sıra milletvekili adayı ve Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, listelerin YSK’ya sunulmasının ardından bir açıklama yaptı. 
Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini, bu seçimlerde Türkiye’nin geleceği ve çocuklarımızın hayallerinin oylanacağını söyleyen Çömez “İyi ile kötünün, doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin oylandığı bir seçim olacak. Tek adam rejiminin, bu ucube sistemin tarihin karanlık sayfalarına gömüldüğü ve yeniden demokratik parlamenter rejimin Türkiye’yi yönettiği bir gelecek olacak. Seçimlerin Balıkesir’imiz için, Türkiye’miz için ve bulunduğumuz coğrafyamız için iyilik, güzellik, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu seçimlerdeki mücadelemiz demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü mücadelesi olacak. İşimizin kolay olmadığını biliyorum ama Türk Milletinin iyi niyetine, samimiyetine ve ferasetine de güveniyorum. Siyasi rekabet elbette olacaktır. Ancak bu rekabetin beraberinde uzlaşı, tahammül, anlayış ve tolerans getirmesini de diliyorum. Mücadelemiz Balıkesir için, Türkiye için, kazanan ise Türk Milleti olacaktır. Balıkesir’i İYİ Parti olarak en fazla milletvekili ile en güçlü şekilde temsil edebilmek için kolları sıvadık. Teşkilatlarımız ve aday arkadaşlarımız ile gece gündüz çalışarak Milletimize layık olmak için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki Balıkesir halkı kendi gibi düşünen, kendi gibi yaşayan ve kendi gibi olan İYİ Kadroları Ankara’ya taşıyacaktır. Şüphesiz Ankara’ya giden evlatları da her zaman onların yanı başında olacak ve onlara hizmetkâr olacaktır. Bütün aday arkadaşlarımıza ve teşkilatlarımıza başarılar diliyorum.” dedi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Turhan Çömez . sıradan gösterildi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı