Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Turistik tesisler denetleniyor

Turistik tesisler denetleniyor

Erdek´te turistik tesislerin denetimi başarıyla devam ediyor.

Erdek Belediye Başkanlığı organizasyonunda, Erdek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü görevlilerinden oluşan denetim ekibi Kastri, Çuğra ile ilçeye bağlı mahallelerde bulunan turistik konaklama ve yeme-içme tesislerini denetledi.
Yapılan denetimlerin turizm hareketlerinin yoğunlaşmaya başladığı bugünlerde aksaklıkları en aza indirmek, turistlerin beklentilerini karşılayabilmelerini, sezonun istenilen düzeyde geçirilebilmesini temin etmek üzere olduğu bildirildi.
Yapılan denetimlerde tesis işleticileri özellikle hijyen konusunda eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılırken, ilgili kurumların periyodik olarak yaptıkları denetimler sonucunda tesislerin geçmiş yıllara kıyasla özellikle hijyen konusunda daha iyi durumda oldukları görüldü.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamayla ?Turistlere yönelik hizmet veren işletmelerin nitelik, nicelik, ücret, hijyen, güvenlik, işletme ruhsatı gibi konularda denetlenmesi önemlidir. Bu tür denetimlerin periyodik olarak yapılarak tesislerin hizmet kalitesinin yükseleceğini ve bunun da ilçemize gelen turistlerin memnuniyetini artıracaktır? ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Turistik tesisler denetleniyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli