Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Turizm işletmecilerine sosyal medya eğitimi

Turizm işletmecilerine sosyal medya eğitimi

Erdek Belediyesi´nde, turizm işletmecileri için sosyal medya eğitimi toplantısı yapıldı.

Erdek Belediyesi´nde, turizm işletmecileri için sosyal medya eğitimi toplantısı yapıldı.
Belediye meclis salonunda, düşük bütçeli, büyük etkili reklam aracı sosyal medyanın doğru kullanımı ile ilgili tüm ipuçları kurumsal sosyal medya alanında deneyimli eğitmen İbrahim Akan tarafından verildi.
Erdek Belediyesi, Erdek Ticaret Odası ve Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği ortaklığıyla düzenlenen eğitime ilçede bulunan turizm işletmecileri katıldı. Seminerin ikinci bölümü belediyemiz restoranında gerçekleşti.
Seminer sonrasında turizm işletmecileri ile birlikte, ağustos ayında yapılacak ?Erdek Zamanı Festivali? hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Genç ve dinamik turizm işletmecileri güzel ve heyecan verici düşüncelerle bu festivalde yer alacaklarını, Erdek´i kalkındırmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.
Toplantıda, Erdek turizmini canlandırmak, bu hedefe doğru emin adımlarla yürümek için, birlik ve beraberlik içinde çalışma kararları alındı.
Toplantı sonrasında Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem SARI ve turizm İşletmecilerimiz denize karpuz kabuğu bıraktılar.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli